Web Cactus

Безплатен SEO анализ

Технически и маркетинг анализ на уеб сайт

SEO одитът е безплатен! Както и първата консултация при нас

SEO-Analysis-Welcome-Image

Одитът на един уеб сайт е отправна точка за всяка последваща дигитална активност. Накратко той включва: преглед на архитектурата на уеб сайта, технически анализ, откриване на грешки, анализ на съдържанието и снимките, скоростта, анализ на ключовите фрази и основните входящи линкове.

При необходимост се прави и преглед за вредни линкове и непозволени SEO техники от конкуренти. Одитът на уеб сайта е придружен от начални насоки и препоръки за работа по отделните компоненти.

Проверка на titles, H1-H5, meta-описания, тагове, големина на страници

Модерен софтуер идентифицира всички грешки в основните SEO атрибути на уеб сайта. Одитът е на разбираем за клиента език.

Сканиране на входящите линкове от външни уеб сайтове

Одитът ще покаже колко и какви входящи линкове има уеб сайта, както и какви още са необходими за да се постигне резултат.

Проверка на повечето критерии на Google за добро класиране

Използват се няколко официални туула на Google, за да се покажат сферите за подобряване на уеб сайта и функционалността му.

Поръчка на SEO анализ

Може да я направите от тук

SEO анализът може да бъде изпратен по email или представен на кратка консултация с наш SEO специалист. При одит на онлайн магазин или голям уеб сайт, за консултация може да бъде ангажирано и техническо лице от агенцията. Изготвянето на SEO анализ отнема до 24 часа.

  • София, ул. Юрий Гагарин 30б
  • Тел: 0877 033 205

    Оценете ни!
    [Общо: 1 Оценка: 5]
    push-to-call