Web Cactus

Social Media Marketing

Когато търсите комплексно решение в социалните мрежи

Този маркетинг е много силен инструмент за придобиване на трагетиран трафик

Маркетингът в социалните медии е мощен начин за бизнеса от всякакъв мащаб да достигне до потенциални клиенти и партньори. Потребители вече взаимодействат с фирмите все повече чрез социалните медии. И ако не се директно на аудиторията чрез социални платформи като Facebook, Twitter, Instagram и Pinterest, пропускът е голям! Силният маркетинг в социалните медии може да донесе забележителен успех за всеки бизнес, като създаде лоялни последователи на марката и води директни продажби.

SMM е форма на интернет маркетинг, която включва създаване и споделяне на съдържание в социалните мрежи, за да се постигнат целите на маркетинга и брандинга. Маркетингът в социалните медии включва дейности като публикуване на текстови и графични актуализации, видеоклипове и друго съдържание, което води до ангажиране на публиката, както и платени социални медийни реклами.

Social-Media-Traffic-Image
Маркетингът в социалните медии има почти моментален ефект

Професионална SMM стратегия за фирми

Социалните медии често се хранят в откриването на ново съдържание, като например новините, а „откриването“ е дейност за търсене. Социалните медии също могат да помогнат за изграждането на връзки, които на свой ред подпомагат усилията за SEO процесите.

Изграждане на бранд и аудитория

Използването на социални медии позволява на бизнеса Ви да проектира имиджа на Вашата марка в различните социални платформи. Въпреки че всяка мрежа има своя собствена уникална среда и глас, основната Ви идентичност, независимо дали е приятелска, забавна или надеждна, ще остане последователна.

Грабващо съдържание за социални медии

Атрактивното съдържание е ключово, когато става въпрос за маркетинг в социалните медии. Ние редовно публикуваме и предлагаме наистина ценна информация, която лоялните Ви клиенти наистина ще оценят. Съдържанието, което се споделяте в социалните си мрежи, може да включва изображения в социалните медии, видеоклипове, инфографика, ръководства с указания и др.

Изграждане и менажиране на кампании

Създаването на маркетингов план за социални медии е от съществено значение. Помислете за ключовите думи и конкурентно изследване, за да ни помогнете за идеи за съдържание, които ще заинтересуват целевата Ви аудитория.

Проучване и следене на конкуренцията

Винаги е важно да държите под око конкурентите си – те могат да предоставят ценни данни при проучването на ключовите думи и други маркетингови идеи в социалните медии (напр. аудиториите). Ако Вашите конкуренти използват определен маркетингов канал или техника за социални медии, които изглежда работят за тях, е добре да обмислите да направите същото, но по-добре!

Brand-Monitoring-Icon

Brand Monitoring

Maecenas scelerisque lorem commodo turpis, quis eleifend. Suspendisse eget dolor porta magna duo la lobortis lorem ipsum.

Social-Media-Contest-Icon

Social Media Contest

Maecenas scelerisque lorem commodo turpis, quis eleifend. Suspendisse eget dolor porta magna duo la lobortis lorem ipsum.

Social-Media-Management-Icon

Social Media Management

Maecenas scelerisque lorem commodo turpis, quis eleifend. Suspendisse eget dolor porta magna duo la lobortis lorem ipsum.

Custom-Profile-Design-Icon

Custom Profile Design

Maecenas scelerisque lorem commodo turpis, quis eleifend. Suspendisse eget dolor porta magna duo la lobortis lorem ipsum.

Социалните медии и аудиториите

Няколко канала – едно послание! Няколко идеи

Social-Media-Brand-Image
Reach-Your-Audience-At-The-Right-Time-Icon

Когато се публикува нещо в социалните медии е важно тази информация да достига бързо и по увлекателен начин до Вашата таргет аудитория.

Listen-And-Engage-In-Real-Time-Icon

Никога не влизайте в диспут с потребителите. Изслушайте ги, отговорете им любезно и направете така да знаят, че коментарът им да е чут и взет под внимание.

Bring-Tour-Whole-Team-Together-Icon

Социалните медии не бива да водят самостоятелна комуникационна стратегия. Тя трябва да е в синхрон със всички останали маркетинг комуникации.

Measure-And-Improve-Performance-Icon

Метриките на кампаниите в социалните медии следва да се анализират редовно. Така всяка следваща дигитална кампания ще надгражда преходната и ще я подобрява откъм резултатност.

Оценете ни!
[Общо: 1 Оценка: 5]
push-to-call