Web Cactus

За нашата агенция

За нас

Web Cactus

Web cactus е студио за интернет услуги в София. Екипът ни се занимава с изграждане на уеб сайтове, платформи и онлайн магазини. Разполагаме с доказани специалисти в SEO оптимизацията за търсещите машини и онлайн реклама в Google, Facebook и други платформи.

About-Dynamic-Image
Опитът има значение

Защо нашата агенция е толкова ефективна?

Web Cactus събра на едно място дългогодишни експерти в уеб дизайна, изработката на сайтове, онлайн магазини и приложения, както и сертифицирани специалисти по дигитален маркетинг и реклама. Заедно ние сме в услуга на Вашия онлайн бизнес, за да може той да расте!

Full-Transparency-Icon

Редовни месечни отчети, доклади за извършени задания и надлежно предаване на проектите.

Big-Data-Analysis-Icon

SEO подход на работа основан на проучване с най-добрите софтуери и туулове. Кръстосан анализ на ключовите фрази, разузнаване на конкуренцията и одит на всяка под-страница от сайта.

Live-Support-Panel-Icon

Онлайн бизнесът е без почивен ден, ето защо ние поддържаме ежедневен IT support в почивните дни, както и през някои празници.

Network-Monitoring-Icon

Алгоритмите на Google не са константа. Те се променят няколко пъти в годината за различните сфери на бизнеса. За да сме ефективни, ние следим водещите професионални журнали, блогове и сайтове за ъпдейти.

About-Goal-Image
Няколко причини да работите с нас

Нашата цел е да печелим заедно с клиентите си дългосрочно

Решения за Вашия бизнес, независимо дали сте стартираща компания, малка фирма или корпорация. Екипът ни работи заедно с Вас.

Ценим лоялността

Щом работим за Вас, ние няма да поемем конкурентна на Вас фирма за каквито и да е дигитални услуги.

Целим максимално качество

Когато работим по даден дигитален проект, го правим прецизно, сякаш го правим за себе си.

Вярваме с способностите си

Независимо от опита и рутината ни, нашият екип се учи ежедневно за да подобрим уменията си.

Ценим взаимоотношенията си

Стараем се да поддържаме редовна комуникация с клиенти и партньори. Така резултатността във всеки проект е по-висока.

Как стигнахме до тук

Кратък преглед на нашата дигитална агенция

Започнахме така
Декември 2017

Идеята

След почти десет години работа в различни големи международни компании, у нас се роди идеята да обединим знанията, уменията и енергията си, за собствена дигитална агенция. Събрахме се с желанието да бъдем в услуга на бизнесите у нас и в чужбина, в стремежа им да растат и да се развиват.

Януари 2018

Проучвания, анализи и HR

След едномесечно проучване на бизнеса, чертаене на стратегия и бизнес организация, стартирахме нашия проект наречен Web Cactus. Стъпка по стъпка привличахме доказани специалисти с добро реноме и отзиви. И най-вече с желание да участват в нещо лично и удовлетворяващо.

Март 2018

Бизнес концепцията

В Web Cactus събрахме в един офис опитни front-end & back-end дивелопъри, специалисти по SEO и SEM, сертифицирани Google AdWords експерти, маркетинг специалисти в социалните мрежи, професионални копирайтери, блогъри, web дизайнери и др.

Май 2018

Фирмена организация и СТАРТ

За кратко време успяхме да създадем бизнес организация и процедури. Щастливи сме, че за няколко месеца успяхме да поемем десетина проекта за работа: дизайн и изграждане на онлайн магазини, уеб сайтове за SEO и реклама. С умело менажиране, професионализъм и капка страст, първите проекти излязоха успешни и донесоха още задания.

Октомври 2018

Работа на пълни обороти

След летните отпуски и ваканции, импулсът за работа ни обзе и от тогава текущо поемаме регулярни задачи за изграждане на всевъзможни уеб сайтове, платформи и електронни магазини. С известна изненада установихме нарастващата потребност от качествена оптимизация на сайтовете. Ето защо привлякохме отлични специалисти по SEO и SEM. Така можем да отговорим с професионализъм на това предизвикателство.

Готови ли сте да изведем
уеб сайта Ви в орбита

Да направим така, че Вашият бизнес е видян, чут и достигнал до правилните хора.
About-CallToAction-Rocket-Image
OUR SPECIALISTS

Our Executive Team Member

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered
alteration in some form, by injected humour, or randomised words.

push-to-call